Kentmanni hambaravi

Personaalne ja kvaliteetne hambaravi Tallinna kesklinnas

E-P

10:00 - 19:00

+372 5174047

+3725064792

Iga inimene on eriline, iga inimene on isiksus. Aitame teil luua parema enesetunde ja tervise. Tule, küsi nõu!

Tutvustus

Asume Tallinna kesklinnas Liivalaia tänava ja Vabaduse väljaku vahelisel vaiksel Kentmanni tänaval. Kliinikus tegeletakse restauratiivse hambaravi, proteesimise, juureravi, suukirurgia, igemeravi ja laste hambaraviga. Pakume mitmekülgseid  raviteenuseid tagamaks teile parim ravitulemus ja rahulolu.
Meie kliiniku olulised märksõnad on personaalsus ja professionaalsus. Oma töös arvestame iga inmese isiksusega ning püüame leida just teile sobivad ravilahendused. Asume südalinnas, kuid meie kliinikus on hubane ja vaikne miljöö. Meie arstid koolitavad end pidevalt ning kasutavad enda töös luupe ning kaasaegseid materjale, et tagada teile kvaliteetne ravitulemus.
Kliinikus töötavad arstidena Külli Hiiesalu, Ene Mölder ja hügienistina Marina Sõõru.

Meil on ka laste ja täiskasvanute hambaravi ning proteesiravi

Meil on haigekassa leping laste ja täiskasvanute hambaraviks ning proteesiraviks.

Meie teenused

Konsultatsioon ja kontrollvisiidid

Hambaarsti juures tuleb käia vähemalt üks kord aastas. Käies hambaarsti juures regulaarselt saame leida üles hambaaugud ja kudede kahjustused juba varajases staadiumis ning hoida sel viisil ära hammaste ulatsusliku kahjustuse teket. Kindlasti ei tohiks visiidiga oodata, kuni hammas valutama hakkab või hambaauk keelega tunda on. Sellisel juhul on kahjustus juba ulatuslik, mis tähendab ka sageli komplekssemat ja kulukamat ravi.Tule küsi nõu, mida saad ise ära teha, et oma hambaid tugevate ja tervetena hoida.

Kaariese ravi

Kaariese ravi puhul on olulisel kohal ennetus. Anname teile igakülgset informatsiooni, kuidas saate enda hambaid tugevdada ning hambaaukude teket ära hoida. Alles tekkinud kaariesekahjustuse edasiarenemist saab peatada ka ilma hammast puurimata. Suuremate kahjustuste puhul tuleb pehmenenud kude eemaldada ning asendada tehismaterjaliga, kas täidise või laboris valmistatud panuse (täidise) või krooniga. Seega meie eesmärk on kõrvaldada kaariese põhjused, taastada hävinud hambakude ning edaspidi aidata hoida teil hambad terved ja tugevad.

Juureravi

Kaariese või trauma tagajärjel võib hambanärv või hammast ümbritsev luukude minna põletikku. Põletikuga võib sageli kaasneda valu või ebamugavus hamba piironnas. Et taastuks hamba funtsioon ning takistada põletiku levikut organismis, tuleb närvikanal bakteritest puhastada ja täita, et kõrvaldada põletiku põhjus ning hoida ära selle taasteke.

Laste hambaravi

Alla 19-aastaste laste hambaravi on meie kliinikus tasuta. (Meil kehtib Haigekassa leping).

Esmaabi

Kui vajate esmaabi hambavalu või mõne muu erakorralise probleemi korral, püüame pakkuda teile abi alati esimesel võimalusel. Meie arste on võimalik välja kutsuda ka nädalavahetusel, sellisel juhul lisandub tehtud töö hinnale ka väljakutse tasu 40€.

Proteesimine

Kroonid (ka implantaatidele) Sillad Eemaldatavad osalised proteesid Totaalproteesid Aitame teil leida parima lahenduse enda hammaskonna taastamiseks!

Hinnakiri

DD Hambaravi hinnakiri

konsultatsioon

Täidised

Juurekanali laiendamine

Juurekanali täitmine

hammaste laservalgendus  

keraamiline kroon 

zirkoonium kroon

suust eemaldatavad proteesid

35 €

45 – 120 €

55 €

50 €

200 €

450 – 550 €

450 – 550 €

550 – 750 €

Meie töötajad

HAMBAARST KÜLLI HIIESALU

Lõpetas Tartu Ülikooli Arstiteaduskonna hambaarsti eriala 1982 aastal. Aastal 1995 asutas koos Ene Möldriga DD Hambaravi, et võimaldada inimestele kõrgkvaliteetset hambaravi hubases patsiendikeskses kliinikus. Külli Hiiesalu täiendab ennast pidevalt erialastel koolitustel ja konverentsidel. Suhtleb patsientidega eesti, vene, inglise, soome keeles.

HAMBAARST ENE MÖLDER

Lõpetas Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 1987 aastal.DD Hambaravi asutas koos Külli Hiiesaluga 1995aastal.Ene Mölder püüab alati anda parima oma kogemustest ja oskustest,lähtudes patsiendi vajadustest ja võimalustest.

HÜGIENIST MARINA SÕÕRU

Marina on lõpetanud Tallinna Meditsiinikoolis medõe ja hambaraviõe eriala. 2003 aastal lõpetas ta lisaks Dentese tervishoiukoolis suuhügienisti eriala ning on ka osalenud mitmetel täienduskoolitustel.Marina suhtleb patsientidega eesti, vene, soome ja inglise keeles.

Järjekorra reeglid

(tulenevalt sotsiaalministri tervishoiuteenuse kättesaadavuse ja ravijärjekorra pidamise nõuete määrusest 01.09.2008) VÄLTIMATU ABI anname pöördumise päeval ravikindlustatud isikutele järgmistel juhtudel: -äge hambavalu -äge hamba ümbritsevate kudede põletik, valu või turse -hammaste traumad PLAANILINE RAVI Hambaarsti konsultatsioonile pääsemise ooteajad -kuni 1 nädal kroonilise pulpiidi (hambasäsipõletiku) korral -kuni 2 näda lihtkaariesega (hambasööbija) laste pöördumisel ja kroonilise periodontiidi (hambajuureümbruse põletiku) korral -kuni 2 nädalat täiskasvanute lihtkaariese (hambasööbija) korral Juhtudel kui planeeritud ravi on lükkunud edasi patsiendist olenevatel põhjustel, peab ta saama ravile 2 kuu jooksul.

DD Hambaravi OÜ juhatuse liikmed Külli Hiiesalu ja Ene Mölder

Kirjuta meile
Vastame esimesel võimalusel

    Meie kontaktid

    Kentmanni 11A-2, Tallinn

    Külli Hiiesalu +372 517 4047

    Ene Mölder     +372 506 4792

    info@ddhambaravi.ee